Rólam 2017-10-05T19:33:10+00:00

Miért Darin és nem más coach?


A motivációs szónokok legnagyobb fegyvere, hogy pontosan tudják, adott pillanatban mire van szükséged. Elsütnek egy hangzatos mondatot, amely akkora hatással lesz rád, hogy azt gondolod, megváltozik tőle az életed. Hogy holnaptól sikeresebb, szebb, gazdagabb, erősebb, magabiztosabb lesz. Azonban ezek a szónoklatok csak annyit érnek, mintha egy csillagos éjszakán a kezemmel a Holdra bökök, és azt mondom: „Ezt kell elérned.”

A valós segítség mindezeken túlmutat. Nem ragad le a jól hangzó szlogeneknél, nem ragad le egy jól megrajzolt és kitalált ember képnél, amelyet aztán célként lehet mutogatni mindenkinek. Darin hús-vér emberekről beszél, nem azokról, akik sosem leszünk: üzleti magazinokból kilépő emberek, akiknek nincsenek problémái, hibái és kihívásai. Ha a saját életedben, karrieredben szeretnél előre lépni, és nem valaki más ember életét akarod élni, akkor jó helyen jársz: Darin segítségedre lesz ebben.

DARIN MONDJA…

„Nem vagyok sem tipikus elérhetetlen álmokat felvillantó amerikai, sem ezt lemásoló magyar coach.”

„Rengeteg tapasztalatom van más kultúrákból, így hozzá tudok adni valami olyat a magyar mentalitáshoz, ami még nincs meg benne: egy olyan kritikus szemléletmódot, amivel a saját korlátaiddal, hibáiddal szembe tudsz nézni, majd azokat átugrod és legyőzöd.
Meg tudom tanítani Neked, hogyan bánj az érzelmeiddel, hogyan juss hozzá a saját érzelmeidhez, és hogyan tartsd meg őket egy boldogabb karrier és élet reményében.”

„Ismerem a magyar üzleti élet megpróbáltatásainak legjavát. Jól ismerem a bizonytalanságot, az óvatoskodást, az irigységet meg a perfekcionizmust. Ugyanakkor ismerem a magyar leleményességet és intelligenciát is. Ha kész vagy meghallgatni a véleményemet minderről, akkor igazán hasznos pár órát tölthetünk együtt. Pár órát, ahol Te is tanulhatsz tőlem, és én is tőled.”

KONZULTÁCIÓ

Minden tréner igyekszik meggyőzni arról, hogy milyen gyorsak, barátságosak és hatásosak. A könyöködön jönnek ki ezek az üres ígéretek, viszont a gyors és hatásos megoldásokra ettől még szükséged van.
Ez az, amit én nyújtani tudok.

ELŐADÁSOK

Amerika hogyan lehet ilyen sikeres annak ellenére, hogy jelentős hiányosságai vannak mind a kultúra, mind a szofisztikáltság terén? Kérdés, amelyre nem csak választ, de megoldást is kapsz az előadás alatt.

WORKSHOP

Workshop azoknak, akik nem egyszerűen sikeresebb, gazdagabb emberek szeretnének lenni. Hanem olyasvalakik, akikkel, ha az utcán, egy tárgyalóban találkoznának, akkor felnéznének rá.

VAJON NEKED SZÓL?

Karriert akarsz, de nem elégszel meg a magasabb fizetéssel, a jobb pozícióval? Akkor gyere el!
Többet szeretnél a „Kelj fel korán!”, „Vezess célkitűzés füzetet!”, „Légy magabiztos!” kliséket felvonultató előadásoknál? Akkor gyere el!
Elmúltál már 28 éves, és többet szeretnél kihozni magadból, az életedből? Akkor gyere el!
Nem félsz az őszinteségtől, attól, hogy szembesítenek a jellembeli hibáiddal? Akkor gyere el!
Jobban szeretnél szerepelni a rögtönítélő állásinterjúkon, üzleti tárgyalásokon, konferenciákon? Akkor gyere el!