Vélemények 2017-08-28T15:01:39+00:00

Darinnal állásinterjúra készültem pár éve. Azóta is egy multinál dolgozom, és sok tárgyaláson is hasznosítani tudom a Darintól tanultakat. A közös munka remek hangulatban zajlott, Darin szakmai felkészültsége és profizmusa lehetővé tette a gördülékeny haladást, humorával pedig megkönnyítette a feszültséggel teli felkészülés perceit.”

Edina Kovácsovics, EU és Állami Támogatások Projektmenedzser, MOL

Darin Kranick az öntudatlanul élt életet gyógyítja. Arra ösztönöz, hogy visszatérjünk az élet elcsépelt alapjaihoz, hogy felássuk és újraépítsük ezt a rendszert, mivel egész idáig túl önteltek voltunk ahhoz, hogy helyrehozzuk. Ha kesztyűs kézre vágysz, azt ne nála keresd. Viszont, ha kész vagy arra, hogy a dolgokat az alapjaikig bontsd vissza, Darin Kranick valószínűleg a legmegfelelőbb társad lesz ebben.”

N. D. Bradley, CA

Darin állandóan megfigyel, így nem csak éli, hanem értelmezi is az életet, ez a tőle eltanult higgadt józanság pedig valóságos csodafegyverré vált számomra abban az életkorban, mikor mindenki egy életre be akarja biztosítani magát, gyorsan, fájdalommentesen el akar készülni.”

Soós András
„Darinnek képtelenül jó megfigyelőképessége és irdatlan sok tapasztalata van. Képes arra, hogy nagyon kevés információ birtokában is nagyon mélyen megismerje az embereket. Iszonyú gyorsan mutatott rá az életemben megbújó blokkokra, és pontosan tudta azt is, milyen lépéseket kell tennem azért, hogy felülkerekedjem rajtuk. Teljesen felszabadultam érzelmileg, és valóban megváltoztam.”
Gregory Alexander, Elnök, Home Services, Inc.
„Darinnak nagyon különös érzéke van az emberekhez. Jól ráérez arra, ha valaki nem azon az úton jár, amin kellene. Legyen az karrier vagy magánélet. Nagyon sokat tanultam tőle arról, hogy hogyan gondolkodjak pozitívan, milyen dolgokon változtassak és hogyan érjem el a céljaimat. Megtanított arra, hogyan fókuszáljak a lényeges dolgokra, hogyan álljak a kihívások elé és kezeljem a stresszes munkahelyi helyzeteket (például egy állásinterjún). Darin számomra egy nagyon különleges ember, akinek sokat köszönhetek, mert tanácsaival sikerült elérnem, amit szerettem volna!”
Toboz Adrienn, Belső építész
„Darint választékos, sokoldalú tehetségnek találom. A lazaságtól, az izgatott pezsgéstől, a kreativitástól az egyik pillanatról a másikra jut el az empátiáig, a lélek és az ész erős kombinációjával az emberi természet megértéséig. Darin kiválóan tud hallgatni, valamint olyan kérdéseket tesz fel, ami arra ösztönzi az embert, hogy még mélyebbre ásson a kérdéseit, vágyait kielégítő válaszokért.”
Doug Giordani